06 June 2009

saye suke kecoh2!! :D

5 JUN 2009



Hari ini aku blk kg dgn ayh dan adik ku yg ‘comel’. Mak n abg busy with other things~ Lepas abis aq tengok cite camp rock kat tv3, aq teros siap2 beg n baju~ siap2 tolong ayh kemas rumah n sidai baju(rajen x kawan2??)baru kitorang bertolak. Hari ni aq girl in black!! Gothic gile!! jam dah pkl 4 ptg, masok kete rase panas nak mampos!!pakai baju hitam plak tuh. WHAT A HOT DAY!!



Kat dlm kete aq nak buat keje sambilan aq, TUKANG AMIK GAMBA, tekan2, battery dah kong!! What the foot!! Nih adk aq la nih, baru semalam aq charge battery!! Ish, saba je la. Baru aq ingat nak amik gamba aq nampak gothic!! Boleh letak kat myspace! hahaha




Sampai2 dah pkl 6 ptg, letak2 barang, teros aq pegi fav place kat situ, SUNGAI belakang umah nenek saye~

aq check line, ade x org memancing? Bile dah clear aq pegi la fav spot kat situ bersama2 adik busuk ku! Tgh aq sengeh sampai telinga on the way ke tempat tu, datang la due mamat kg naik motor~ mesti nak memancing nih! Ish, buat pandai je la.. buat2 x Nampak gitu! Sampai2 situ aq bukak kasot, teros aq terjon… main2 air je, malas aq nak mandi, dah pkl 6.15, nnt kene kacau ngan “ ” & nnt ade pulak org cuci mate~ HAHA!


Dah 6.30 aq balik la, x pakai kasot sebab takot basah, mamat2 itu masih di titi sedang memancing. Dengan muke aq yang selambe nih jalan je(tp sebenarnye aq malu gile time tuh!)sampai rumah nenek, aq mandi, tp tv x de chanel la~ so kecewa you know! Baru ingat nak tengok cite mlm nnt.. tak pe la, x de rezeki~ Dah pukul 9 mlm, kitorang x tau nak buat ape, aq,adik aq n ayah klua la, pegi ronde2 waktu mlm, cam kelawar je~ kitorang blk kol 12.30, mcm2 la kitorang buat mlm tuh… malas la nak cite nnt x abes aq menulis




6 JUN 2009


Ari nih aq pegi mandi sungai! Siap2 baju n tuala sume2, aq klua la ngan adik n adik saudare aq. Mandi sungai! HAPPY FACE je time tuh!! pkl 9.00 pagi tuh, sejuk la air die~ adik sedare aq blk pkl 10.00 sbb die nak pegi klua ngan family die. Kalo x, kitorang mesti mandi sampai tengah hari!! Sebab die x de, x bape best la mandi due orng je(amira & akram).. so kitorang blk la rumah kol 11 cam tuh… ish kejap nye la aq rase! Baru 2 jam je mandi sungai~ x best deh!



siap2 mandi semua, aq bukak buku eletric~ saje la, boring time tuh, dengar2 lagu, main game, bla3.. tetibe datang la sedare aq, seekor katak meompat2 kat aq~time tuh aq tengok je la~ lame2 die pon bla~bye2 froggy!! ILY



Jam sudah pukul 1.30 petang(cam dlm buku la pulak), kitorang siap2 nak balik kl. Siap berkemas n salam nenek kuh, kitorang bertolak la. Tp sebelum tuh, kitorang beli cendol 4 cawan! It’s a hot day you know! Haha..Sampai rumah pkl 2.40, lepas masuk rumah aq tulis la bende nih. After this im going to bed~ hahaha BYE



TAMMAT

(cam cite dulu2)



xoxo

‘amirah

1 comment:

CaPiQa said...

suka kecoh2 ye? hehe..

eh, mekacih follow. adik sila amek ini oke? (klik sini) ^_^

sile ambil no anda..
terima kasih :)

click for hit counter html code
free web hit counters