22 April 2010

orang kuat konon...

rabu,
21 april...

kejadian rasuk merasuk terjadi lagi
ia bermula time aku dan rakan2 ade kelas agama kat surau..
pelik x?
surau?
syaitonn?

first2 ingatkan die pms ke ape la kan?
tp mmg dah ready la time tuh
utk bertugas menjadi ghost buster again
hehe

pastu pulak, hari tuh orang kuat pasal bende2 nih sume xde
pegi pertandingan tilawah al-quran..
so ade aku,kawan2 perempuan 5A yg pernah tolong2 ni sume
ustaz mude, (ustaz zaid)
dgn future ustaz(zul) cite2 die la..

habis je kelas agama sume pon masok la kelas balikkan~
tau2 jeh kene
ish, syaiton nih kacau kawan aku lagi :|
aku buat la ape yg patot kan..
bace ayat kursi sambil pegang bahu die
die pukul aku wei!
cis man!

bile ustaz datang
ustaz bace ayat2 al-quran yg patot la kan...
die serang ustaz wei!
sebabkan time tuh kelas die ade student
kene la bawak turun pegi surau
bayangkan membawak si degil turun dari bangunan 2 tingkat!
payah wei
kesian aku kat kawan aku ni
dah la badan die kecik gile
mesti die saket gile kan?
sorry kawan :(

ganas babe..
banyak kali lah die lepuk barang berharga aku..
paham x?
haha
kalau lelaki kene mesti mandul abes la~

tp yang sure
banyak kali la die serang aku
serang ustaz
siap patahkan pen ustaz lagi

last2 bile die dah klua
bab yg kawan aku jatuh pengsan tuh paling dramatik la
nasib baik kepala die x pecah terhentak kat lantai
ade tangan ustaz yg tahan
tp, alhamdulillah la die ok..
and aku pulak yg penat
sampai x larat nak berdiri babe!
saket seluruh badan aku sekarang
x tau la kenape
ape2 pon
aku harap x kan jadi lagi..
aminn

and kepada mereka2 yg rase kawan aku tuh berpura2
bullshit you!
die xde mase nak berpura2 mcm si berus jamban 5b tuh ok?
kalau x tau ape2 angan cakap la setan!

1 comment:

jo pahg said...

hahaha mcm knal je org kuat yang pegi tilawah al quran tu :P

sile ambil no anda..
terima kasih :)

click for hit counter html code
free web hit counters