01 December 2009

sepupu-sepapat^^

sepupu dr PERAK datang KL.
ingat sorang je.
habis2 4 org skali datang(adk bradik sume)
harini mak die plak dtg dgn sepupu lagi 2!
my adk sepupu yg plg ku syg!!
dtg jugak^^




semalam kitorang(me, abg, adk, sepupu-sepapat: 8 org) dgn mak uda pegi sunway pyramid.
pegi sane pkl 9 pagi!
awalnyee..
lampu pon x bukak lagi(>_<)
along kate tgk wayang,
n sume setuju kitorang plh utk tgk 2012
nak beli tiket yg masok pkl 11,
tp time tu baru pkl 9.30
so kitorang dudok la mcm org pandai tgu utk beli tiket.
pkl 10 beli tiket, pastu kitorang nak pusing2 la mall tu,
time tu jgk aku tgk 3 org budak pompuan(bukan budak pon sbnanye) main kejar2 dgn riang nye
beberapa saat kemudian,
aku denga bunyi mcm durian jatoh, mcm kat kg tu^^
hahahahahahaahahhhahaha, sorang budak td jatoh,
mcm nangke busuk daaa.
aku baik sangat kan?
aku tolong la gelakkan :D
lepas tu aku lari^^

then kitorang tgk org ice skating,
best owh, tp x bawak duit bnyk la...
kalau x, boleh la aku try2,
hahaha(sekali jatuh, pecah abes ice2 tu sume^^)

pkl 10.45 kitorang pegi cinema,
bile dah dudok kat dlm tu kan,
punye la bising sepupu aku yg sorang tu
time tgk pulak, die busy dgn sms
bengang jugak aku, huhu

2012 best owh...
suke shasha(pilot yg sexy tu)
benci Anheuser (yg gemok2 tu, sbb die BODOH)
berbaloi-baloi lah!
sampai saket la mte ni(nanges, x kot^^)

lepas habis movie,
kitorang pegi makan!!!
kat secrete recipe...
mak uda belanja^^
tq mak uda, we love you!!

seharian kitorang dok kat sane
lepas habis mkn, mak uda blk office,
kitorang stay
makne nye, shopping!!
tp tgk2 je la, hahaha
kawal nafsu ok!

mcm biase, tmpat yg plg aku suke, book store
stationery section :)
aku dok situ 1 jam kot...
pastu pgi book store lg satu, beli magazines je...
stationery kat situ x best :P

habis tu kitorang berkumpul blk.
tgh kitorang lepak2 n makan,
dtg la sorang kakak ni,
she's from philippines...
die kate die pandai la bm siket2.
so aku pon speeking la ngan die(hentam je)
die nak kutip derma utk anak2 yatim kat sane
utk diorang punye studies
so, kitorang sume kumpul2 duit pastu derma,
along aku pon same tolong(die kutip)
pastu kakak tu bagi la satu buku ni, utk sign.
along aku tulis CUCU KHALID,
arwah atok kitorang :)
sempat jugak aku ajar die bm(jgn gelak!)
die ingat kitorang kawan2, rupe2nye sepupu..
kakak tu baik la :)
6.30 kitorang pon balik la rumah mak uda..
tammat

P/S: ade ustaz pernah kate, kalau kite nak derma, mesti kene ikhlas... kene la yakin yg org kite nak bg derma tu bkn penipu... bukan nye teragak2, takot duit tu melayang sia2 katenye...


xoxo,
'amirah :)

1 comment:

emi said...

wahh bestnye!
smpai hati x ajak aku g sunway
:/

sile ambil no anda..
terima kasih :)

click for hit counter html code
free web hit counters